Мистерия витае около обира на оръжеен склад, който стана по-рано днес

...
Мистерия витае около обира на оръжеен склад, който стана по-рано днес
Коментари Харесай

Репортерка онемя от аномалиите и мистерията, които витаят около грабежа в оръжейния склад в София

Мистерия витае около обира на оръжеен склад, който стана по-рано през днешния ден в столичния квартал „ Дружба ” 1. Репортерката на Нова телевизия Рада Богданова се включи преди минути от мястото на закононарушението.

По думите й крадците толкоз професионално влезнали в магазина, че даже не са разрушили вратата му, написа Блиц.

„ Мистерия. Полицаите недоумяваха по какъв начин по този начин професионално са работили крадците “, разясни Богданова.



По непотвърдена информация сумата, която крадците са отмъкнали е… едвам 680 лв.. На оръжията в магазина даже не е посегнато.

Интересно е, че в непосредствена непосредственост има и денонощен магазин, само че и там хората нито са чули, нито са видели нещо



„ Има и друго необичайно в цялата история. До входа на магазина, който бе обран, има банкомат. Банкомат, който е разрушен. Не от крадците или от други апаши – просто е в такова положение. И дори работи – ревизирах “, съобщи Богданова, до момента в който отразяваше грабежа.



Междувременно от Министерство на вътрешните работи обявиха следното: „ Рано тази заран, към 6 часа в полицията е получен сигнал за взломна кражба от склад в столичния ж.к. “Дружба “. По първични данни, след навлизане в обекта са отнети пари. Предприети са издирвателни дейности. На мястото се прави оглед “.
По данни на bTV, обирджиите са били трима. Те са снимани от 5 камери, 4 от които са били пред склада. На фрагментите се вижда по какъв начин паркират колата си, двама от тях влизат през вратата, повдигат металната щора и проникват в склада.  

Откраднатата каса е на стойност 700 лева Приблизително толкоз пари е имало в нея, съгласно притежателя на магазина. Заедно с касата апашите са си тръгнали и с документите, които са били вътре.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР